Tussenstand

stick.jpg

Het is weer eindejaar/winterstop, tijd voor de traditionele tussenstand.
– De A-ploeg beleefde een serieuze blitzstart dit seizoen. De eerste 7 wedstrijden werd alleen van de twee leiders uit de competitie verloren. De vijf andere wedstrijden werden gewonnen, met een tijdelijke derde plaats als gevolg. Een gelijkspel in de laatste minuut tegen Trefpunt Maasmechelen leidde echter het keerpunt in. De laatste vijf wedstrijden van de heenronde werden allemaal verloren. Hierdoor staan we halverwege op een al bij al schamele 10de plaats.
– Ook de B-ploeg heeft, net als de A-ploeg vorig jaar, nog wat moeilijkheden om zich aan te passen aan het hogere tempo in 4de provinciale. Mede door het vele gewissel in de ploegsamenstelling werd er slechts één keer gewonnen (tegen de tweede weliswaar), één gelijkspel en nog één forfaitzege. Positief is wel de merkbare stijging van het voetbalniveau. Dat blijft dan ook de eerste doelstelling dit jaar, zo veel mogelijk competitie-ervaring opdoen.
– Onze intrede in de Opglabbeekse feestscene werd duidelijk niet gemist. Discobar Pinanti werd een laaiend succes, met geweldig veel en schoon volk, met een enorme drankconsumatie en met de vetste schijven. Zonder twijfel komt er volgend jaar een volume 2 van dit festijn, waarbij we er alles aan zullen doen om het te doen tippen aan deze eerste editie.
We hopen dat zowel de A- als de B-ploeg hun zaalvoetbalkwaliteiten nog wat kunnen aanscherpen, waardoor de overwinningen vanzelf zullen volgen. Maar nog meer hopen we het voor iederen bij Pinanti zo aangenaam en plezant mogelijk te houden. Voor, tijdens en vooral na de match.
Prettig eindejaar!

One Response to “Tussenstand”

  1. 1
    Gert Verheyen Says:

    wat een strakke polo!!!