Dat… was het seizoen 2009-2010

eindseizoen10.jpg Het werd nog een billenknijpend seizoenseinde voor ZVC Pinanti Opglabbeek. Door de winning streaks van Cappana Helchteren en vooral ’t Trefpunt Maasmechelen stonden we enkele matchen voor het einde op een degradatieplaats. Gelukkig konden we toen een 7 op 9 neerzetten, waardoor we uiteindelijk niet meer in gevaar kwamen en het seizoen eindigden op een 11de plaats met 24 punten. De NS-ploeg verging het daarentegen een heel stuk beter in de terugronde. Ze wonnen aardig wat matchen en zouden in totaal 23 punten hebben behaald. Dit zou een 7de plaats hebben opgeleverd in het klassement. Voor het eerste seizoen in competitie, ni slech!

Ondertussen werd het seizoen afgesloten met een teambuildingdag bij Locat Events in Kasterlee. Voormiddag scheurden we met buggy’s door de Kasterleese en Retiese bossen, namiddag maakten we een mountainbiketocht, leerden we boogschieten, speelden we menselijke tafelvoetbal en reden we rondjes (letterlijk:)) met de quad. Foto’s van deze dag vindt u in ons foto-album. Het enige nadeel was dat Bobbejaan zich blijkbaar dood heeft geërgerd aan onze eindeloze “Dos… cervezas por favor!”-gezangen (alweer letterlijk:)). Onze gedachten zijn bij hem.

Naar volgend jaar toe zijn er weer enkele veranderingen die zich opdringen. heeft na 3 jaar onze ‘keeper in nood’ te zijn beslist om zijn competitieve zaalvoetbalschoenen aan de haak te hangen. We willen hem nogmaals bedanken voor het eindeloze aantal gemaakte goals dat hij heeft uitgehouden en hopen hem nog regelmatig te zien in de sporthal. Hij wordt vervangen door een sterkhouder uit de Nielse connectie, Bjorn Vandeweerdt. Na de goede resultaten van de NS-ploeg dit seizoen, hebben we beslist voor een verdere upgrading tot S-ploeg. Thuismatchen worden nu overigens samen op vrijdag afgewerkt, de S-ploeg om 20u30 en de A-ploeg om 21u30. En last but not least, we hebben met Dirk Verslegers ook een nieuwe trainer aangesteld, die er hopelijk voor zal zorgen dat onze bilspieren het hele seizoen lang lekker ontspannen kunnen rondhangen.

2 Responses to “Dat… was het seizoen 2009-2010”

  1. 1
    Mulders, de walter Says:

    Nu kan vrijdagavond echt een volledig ploegavond worde :) chill

  2. 2
    Shahed Says:

    Dag Tijme.We hebben getnoen van je verslagen en de mooie foto’s. Toch net of we er bij waren. Misschien een volgende keer weer. Volgens ons hebben jullie weer een prachtige reis gehad. We hopen dat we elkaar op de refcnie weer zien. Bedankt voor je mooie verhalen.Hartelijke groeten, Anne en Rineke Osinga.