Discobar Pinanti II

Discobar Pinanti II
Het nieuwe seizoen begon eerder matig voor beide Pinanti-ploegen. De ‘eerste ploeg’ behaalde op de derde speeldag pas zijn eerste punt na een gelijkspel bij Fortuna Zutendaal. De S-ploeg begon daarentegen wel onmiddellijk met een overwinning aan het seizoen, maar moest de twee volgende matchen jammer genoeg prijsgeven. Geen nood, er zijn voetbalclichés genoeg om hier een afdoend antwoord op te geven: Het seizoen is nog lang. De spelersgroep en het bestuur zien het nog volledig zitten. Eén overwinning en we zijn vertrokken. Enzoverder.

Gelukkig zijn er ook nog andere zaken waar we ons op kunnen concentreren, want Discobar Pinanti komt er weer aan! Op 23 oktober gaan we opnieuw de Vona innemen en omvormen tot een groen-witte discobal. We nemen de goede zaken van vorig jaar mee, duwen er een paar nieuwigheden bij en maken er weer een geweldig feest van. Tegelijkertijd zegt Pinanti resoluut nee tegen inflatie. De prijzen blijven uiterst democratisch: 5 euro voor een kaart in VVK/4 bonnen voor 5 euro/bijna alle cocktails aan 2 bonnen. Het enige wat er niet is, zijn redenen om niet te komen.

Aanwezig? Laat het weten op Facebook! 

One Response to “Discobar Pinanti II”

  1. 1
    Chris Says:

    a-ha, ik werk rechtover het stuidam van FC Brussels. Wie weet zie ik u daar dan eens lopen. Of het zal volgend seizeon zijn bij de wedstrijd tegen de Antwerp En abonnementen kun je natuurlijk kopen aan het stuidam!