Wie Pinanti

Bjorn Vandeweerdt

Bjorn Vandeweerdt

Dries Florczak

Onze Edwin Van Der Sar, onze Gianluigi Buffon, de Fabian Barthez die ons elke week (als hij kan toch) probeert wakker te schudden in de verdediging en nog belangrijker, elke bal met zijn pink vangt is Dries Florczak, beter bekend als Hoarzak of Flor (ja die ene zuiplaap van in de politiek herkende ik ook direct, Flor Koninckx, hij aart er ook een beetje naar). Zijn grootste bijdrage is nochtans niet het ballen vangen, maar de scheidsrechters die de A-ploeg fluiten op te naaien. Het feit dat hij deze bekogelt met zijn verzameling knikkers is bewonderenswaardig doch tevens gevaarlijk als je te kort in zijn buurt zit, het zijn namelijk nog unieke exemplaren voorzien van jawel, losse studs. Vrouwen die deze kinkel willen versieren zijn best in het bezit van een goed balkon, “voorzien van meloenensap voor de kindjes” voegt hij er zelf aan toe. Deze bonhomie beschrijft zich met volgende adjectieven: blij, optimistisch, sociaal, nuchter en rustig. Er zijn twee foute woorden terug te vinden in deze opsomming en het zijn zeker niet de laatste twee, als je snapt wat ik bedoel ;)

Andere weetjes? °02/02/1990, Sociaal Agogisch werk op Xios Hogeschool, Patro Maasmechelen

Geert Buntinx

De volgende persoon omschrijft zichzelf als ‘Snulleke’, al moet dat geheel genuanceerd worden. Geert Buntinx – voor de vrienden Geertje – ligt namelijk aan de basis van het bestaan van de club Zvc Pinanti Opglabbeek, naast Wim Reijers en andere sympathisanten (bron: wat pinanti). Dit gezegd zijnde verdiende hij dan ook een plek in onze seleçao van spelers. Zijn bijdrage komt neer op het zetten van tunnels. Ja, u leest het goed, een lichtvoetige speler die uw ‘kwaliteiten’ graag in de kak zet. Al zijn dat niet zijn enige kwaliteiten, hij blijkt ook een goeie reservedoelman te zijn. Naast zijn verzameling van tunnels in de zaal, heeft hij ook nog een grote collectie Vinyl-platen. Vrouwen die het hart van deze plaatselijke Messi proberen te stelen, hebben best een ander kleurtje of zijn gewoonweg een negerin. Onze Supersub is het best te omschrijven als lui, stil, onvoorspelbaar, bizar en getrouwd. Alleen al het feit dat hij het bestaan van de club heeft veroorzaakt, zorgt ervoor dat het bestuur in de toekomst genoodzaakt is een borstbeeldje van hem in ‘The History of Pinanti Museum’ (aka Mario’s cafetaria) te plaatsen. De vraag is alleen of er nog plaats is naast onze overvolle trofeeënkast (Go Cart Race 2008, euhm, ja, onze sjaal, enzo).

Andere weetjes? ° 31/08/1983,  Boekhouder, Eendracht Louwel

Tom Coolen

Het Pinanti-lid dat alleszins geen financiële bijdrage zal leveren is Tom Coolen aka Moppersmurf aka Kabouter Lui. Dat is voornamelijk te wijten aan 2 factoren. Ten eerste vergooit hij een hele hoop geld aan alcohol en in vet gedrenkt voedsel tijdens het weekend. Ten tweede geeft hij al de rest van zijn geld aan sites als bwin.com, unibet.com en youporn.com (één van de drie is gelogen). Het is duidelijk dat hij een drank- en gokprobleem heeft. Als hij niet zo een enorme afkeer van alles wat ook maar met Amerika te maken heeft had, zou hij zich er waarschijnlijk wel thuis voelen. Deze blurrekup kan wel eens uit de bol gaan als hij weer eens te veel gedronken heeft (zie dit youtube-filmpje, samen met andere Pinanti-members) of als Anderlecht verliest, Genk wint, Odense wint of Kamaguchi verliest. Vooral als hij het omgekeerde heeft ingezet.

Andere weetjes? ° 25/9/1985, Boekhouder, Eendracht Louwel

Tim Hendrikx

Tot vorig jaar was hij nog onze voorzitter/secretaris/penningmeester/administratief bediende/ballenjongen/pispaal, maar op de voetbalbond hebben ze een oplossing gevonden voor zo een veel te lange naam. Dus vanaf dit jaar noemen we Tim Hendrikx gewoon onze gerechtigde correspondent. Zoals hij het in de hoedanigheid van pispaal zo mooi zegt: “al dat gezeik regele”. Buiten dat zal onze dikke vriend ook voor wodka zorgen. En met hem in de buurt, zal eten nooit ver weg zijn. Jos Frituur (of wat zijn echte achternaam ook mag zijn) tegenover de sporthal wrijft zich al in zijn handen. Vijf adjectieven die hem het beste omschrijven zijn volgens hem: zwoel, warm, heet, vurig. De slimmeriken onder ons hebben natuurlijk gezien dat dit er maar 4 zijn. Omdat hij verder geen synoniemen vond die hitte uitstralen, zette hij er als vijfde nog ‘koel’ bij. Mja…

Andere weetjes? ° 25/3/1986, Biomedische Wetenschappen aan UH, Eendracht Louwel

Ief Paredis

De keeper van onze zaalvoetbalploeg wás Iefke Paredis. Iefke, omdat hij het jongste vaste lid is. Keeper, omdat hij van papa Ivo niet mócht voetballen in de zaal. Paredis, omdat de volledige naam van zijn papa Ivo Paredis is. (laten we hopen dat ook mensen met droge humor deze site bezoeken) In de recreatie verbood Ivo, uit schrik voor blessures, Ief om nog te zaalvoetballen. Een geluk bij een ongeluk, want we zochten juist naar een keeper en Ief was blijkbaar gek genoeg om lijf en leden te riskeren in de goal. Of in zijn geval, gedeeltelijke gezichtsverlamming en teelbalpijnen. Spijtig genoeg maakte een uit de kom geschoten schouder bij een onschuldige duik een einde aan Iefs loopbaan in het doel. Voortaan gaat hij opnieuw door het leven als Pinanti-veldspeler. Op het gebied van meisjes is hij niet zo kieskeurig, zo blijkt. De enige vereiste waar ze aan moeten voldoen is dat ze een bitje fatsoenlijk kunnen praten. Dus 2- tot 5-jarigen met een vroegtijdige opstoot van oestrogeen, zeker zij die al kunnen fietsen (steunwieltjes zijn geen bezwaar) en dan nog liefst op het nieuwe fietspad in Roy, waag uw kans!

Andere weetjes? °13/4/1989, leerkracht lager onderwijs aan de Khlim, Kabouters Opglabbeek

Ben Mulders

De man met ongetwijfeld de meeste bijnamen is Ben Catherina François Mulders. DJ Bemu, Machien, Waus, Vinkelaar, Darko Pantelic, hij zal altijd kijken als ge het roept in zn nabijheid. DJ Boma zou nu wel een meer toepasselijke pseudoniem zijn, aangezien hij ook onze voorzitter is. Nee, niet om te lachen, hij is het echt. Maar Albert is ook de koning van België. Ben vindt het geweldig oude afleveringen van het Rad van Fortuin te kijken. Nog met de enige echte Walter Capiau, niet met zijn totaal minderwaardige vervanger Luc Appermont. Zeker de stukjes waarbij kandidaten in de finale, verdronken van zenuwen door de superprijs (een of andere turquoise Toyota Corolla) die hij of zij kan winnen, de voetbalploeg .C M.l..n benoemen als AC Meloen. Of televisiefiguur S.b.ne De V.s als Sabena De Vis. Voor Ben ga ik ook een uitzondering maken. Ik zal een antwoord op een vraag volledig kopiëren zoals het gezegd is geworden, omdat…ja… gewoon daarom: “Ik omschrijf mezelf als een Enorm, Onweerstaanbare, Altijd klaar om te Vinkelen en Strakke Machine (die graag Carlsberg Blue Ice drinkt).” Meer moet dat niet zijn.

Andere weetjes? °22/5/1986, Scania, Eendracht Louwel

Eloi Schreurs

Ikzelf, Eloi Schreurs, ben niet verantwoordelijk voor alles wat er op deze site geschreven is. Ik lijd namelijk aan de zeldzame ziekte van Nahasapeemapetilon. In vorige aanrakingen met het gerecht ben ik al ontoerekeningsvatbaar verklaard, dus alle mensen die beledigd zouden kunnen zijn (Italianen, Amerikanen, Don Corleone, Jacky Lafon, Luc Appermont, Tim Hendrikx,…), bespaar u de woede en moeite. Met mijn status van penningmeester ben ik dus ook niet verantwoordelijk voor alles wat er met het geld gebeurt. Graag zou ik echter mijn gruwelijk bruin gezonnebankte, geblondeerde godin Tine (fictieve naam)(nee, toch niet) overtreffen. Met méér dan 33000 euro gaan lopen, het is een hele uitdaging, maar ik ben er klaar voor. Omdat het moeilijk is om grapjes over u eigen te maken, zal ik gewoon de dingen opnoemen waarover ik uitgelachen kan worden. Ik hou altijd mijn jas aan, ik ben veel te groot, mijn kop is ook veel te groot, waardoor ik veel te veel haar heb, ik lach alleen zelf met mijn eigen flauwe mopjes, laat altijd mijn jas aan en www.youtube.com/watch?v=Rr4_Kmj4i4w.

Andere weetjes? °8/10/1986, Handelsingenieur aan de UH, Eendracht Louwel

Jurgen Sticchi

Stichmeister noemt hij zijn eigen, deze Jurgen Sticchi (officieel uit te spreken als sticky, niet als stiggi, denk maar aan Sergio Tacchini). Zie vooral de gelijkenis met Stiffmeister uit de ondertussen al quadrologie van American Pie. En niet alleen hun namen zijn weinig verschillend, nee hoor! In lang vervlogen tijden, toen hij ook nog als Mr Boombastic bekend stond (hopelijk van Shaggy’s wereldhit en niét van deze link), had ieder wezen met ten minste een B-cup wel gehoord van de Stiff/Stich-meister. Gehoord, of gezien natuurlijk, wanneer hij weer eens trots zijn edele delen bloot gooit in het midden van de fuifzaal. Iedereen heeft zo wel zijn jeugdzondes. Maar de één wordt al eens langer onthouden dan de andere :) Nu hij wat ouder is geworden en de jeugdzondes wat meer naar de achtergrond zijn verdreven, is naar eigen zeggen het karakter het belangrijkst aan een meisje. Viva la evoluciòn!

Andere weetjes? °29/5/1985, Noliko, SSD Opoeteren

Wouter Mulders

Deze verst gevorderde vorm van de homo universalis wordt het liefst Bongo genoemd. Maar aangezien de gemeente Maaseik deze naam niet erkende, gaven zijn ouders hem maar de naam Wouter Mulders. Wat qua uitstraling natuurlijk niet in de buurt van Bongo komt. Anyway, Bongo voelt zich het meest op zijn gemak in zijn natuurlijke habitat rond de St-Oolstraat in Dorne. Of de liaan die er naar toe leidt, de Weg naar Dorne. Gorillawijfjes met dikke tetten passen best op, want Bongo’s heupen beginnen horizontale op-en-neer gaande bewegingen te maken in hun nabijheid. Zijn gigantische verzameling kastanjes is zijn meest gebruikt lokmiddel, maar vooralsnog vrij onsuccesvol. Bovendien is Wouter de eerste inwoner van Dorne die buiten Limburg mag gaan verder studeren en proberen de gemeente uit het moeras van ‘Limburgs meest achtergestelde wijken’ te trekken. Alle hoop rust op u, jongen!

Andere weetjes? °1/1/1990, Communicatiewetenschappen aan de KUL, juniors Eendracht Louwel

Tom Vandersteegen

Hie, nog ne ja…euhm, homo universalis. In tegenstelling tot Wouter noemt Tom Vandersteegen zijn eigen naar deze mensaap. Wegens zijn onnavolgbare bewegingen en uittrekbare benen wordt hij ook wel eens Zlatan of Zlatom genoemd. Maar waar hij het meest beroemd om is, is zijn papa. Dat is namelijk the one and only Bavo Claes (al lijkt hij meer op Dany Verstraete). Aangezien ook deze papa (zie Ief) schrik heeft voor blessures op te lopen in de zaal, zal hij zich vooral beperken tot afgevaardigdeschap en misschien eens een toevallige wedstrijd. Bovendien wordt het misschien wel eens tijd om ons zorgen te maken over het playboygehalte van onze zaalvoetbalploeg. Dat is wel onrustwekkend laag, zeker in vergelijking met andere clubs. Zo noemt Tom de enige vereiste voor een lief: zindelijk zijn. Volgens mij zitten we al onder het intelligentieniveau van Jacky Lafon.

Andere weetjes? °25/4/1987, TEW aan de UH, Nevok Gruitrode

Tom Hellings

Eddy Hellings zal wel juist de dvd van het WK ’58 hebben gekeken toen hij Tom Edison Arantes do Nascimento Hellings ging aangeven bij de gemeente. Ofwel kwam hij recht uit café Bandolero op 50m van hun huis in Dorne. Jawel, u hoort het goed, de Dorne-delegatie bij Pinanti is alweer wat verder uitgebreid. Maar ze hebben dan ook specifieke kwaliteiten, die Dornenaars. Het zijn doorzetters (zowel tijdens als na de match), ze hebben extreem vriendelijke ouders en ze zagen iedereen de oren van de kop om Pinanti-evenementen bij te wonen. Naast deze modale eigenschappen valt Flom verder op door zijn eerste plaats en bijhorend lintje in de Roel Vanderstukken-lookalike wedstrijd, zijn aanleg voor domme kwetsures (wat deed die paal in de sporthal van Dilsen daar ook?) en zijn onvoorwaardelijke liefde voor Birger ‘Bicky’ Maertens. Vergeet vooral niet fan te worden van zijn formidabele Facebook-pagina!

Andere weetjes? °1/7/1985, onderwijzer, Niel SK

Flip Grooten

Dorne, het Tsjetsjenië van Maaseik. De gelijkenissen worden steeds treffender. De mannen zijn woest en onverschrokken, de vrouwen dragen een kap en blijven aan de haard, het BBP per capita is 4500€ en ze willen zich afscheiden van hun grote komrad, in dit geval Maaseik. Flip Grooten is al de vijfde vluchteling die we moeten opvangen bij OCMW Pinanti Opglabbeek. Hij noemt het dan ook het meest gelukzalige moment uit zijn leven. Maar we doen het met plezier, aangezien hij garant staat voor straffe verhalen voor en nog straffere verhalen na de match. Ze maken ook wat mee, die vluchtelingen. Zo was er die morgen toen rebellenleider Stef hem opriep zich naar het front te begeven. Hij kon het echter niet laten eerst nog langs zijn favoriete standje te gaan, de fritkraam. Hij bestelde zich een cervela/playboy special, maar in al zijn haast scheurde hij het velletje van de ketchupfles. De ketchup spoot in alle richtingen. Mayonaise kwam er toen zeker niet meer van.

Andere weetjes? °16/4/1976, zelfstandig klinkerlegger en beetje bakker, ex-Eendracht Louwel

Yves

Onze tweede rechtenstudent, en tevens houder van een bekende papa, is Yves/Marsupilami/Masturbami. In tegenstelling tot Ben zal deze ‘student’ ons eerder rechtszaken opleveren dan ze op te lossen. Bij Betcenter hebben ze een weddenschap geopend voor Yves’ eerstvolgende boete: een pv voor laster en eerroof staat 7 tegen 1 genoteerd (tijdens het seizoen vergroot de kans tot 4 tegen 1), ÈÈn voor zedenschennis 5 tegen 2. Voor openbare dronkenschap krijg je zelfs maar 1,05. De hoge notering voor zedenschennis is te wijten aan zijn reputatie in het homomilieu. Daar staat hij, afhankelijk van zijn klederdracht, ook wel bekend als Bronstige Yvette of Matroos Yvo. We vonden Yvo, ondanks zijn goede vermomming, nog terug op foto’s van Canal Pride, het hipste en heetste homo-event van Amsterdam. De brandslang begon in zijn hand, maar de man met de wellustige blik rechts van hem weet al waar hij het wilt laten eindigen.Andere weetjes? °19/5/1988, Rechten aan de KUL, Eendracht Louwel

Tom Lambrigts

“Noeg e bulleke van Deire” Ja inderdaad, nog ene Jaaper uit de moerasstad, Thomas Wevers. Talent alom in die dratsige sloten van het Sint-Ool. Deze jonge knaap, in tegenstelling tot de Bongo, houdt zich door de week bezig met het bestuderen van de fysica. Omwille van de nogal snelle verveling dezer dagen, heeft hij in de weekends ervoor gezorgd dat hij extra bezig is zijnde een proefpersoon voor de effecten van hoge alcoholgehaltes. Voorlopige resultaten zijn al reeds beschikbaar: Vrouwen worden plots geil, ze zagen niet meer, de fietsweg zu Hause is korter dan tevoren en de tijd vliegt weliswaar voorbij. Het bleek nogal een kwalitatief onderzoek te zijn. Het liefst wordt hij aangesproken als uwe hoogheid, of majesteit is ook nog acceptabel binnen de protocollen van het Hogerhuis. Zijn bijdrage zoals u al reeds leest doet vermoeden, zijn enkel kantine-experimenten en voegt hij toe “van mij komen jullie niet meer af”, aldus hijzelve. Het verklaart ook meteen waarom hij zoveel katers verzameld. Kort beschreven is deze man vaak: gaar, gezwind, goedlachs, bezopen en blutikolpasi. Miekes met een schoon gezichtje en tieten zorgen altijd voor een hattrick!

Andere weetjes? ° 18/06/1990, Fysica aan de UH, Real Neeroeteren-Maaseik

Serge Koolen

Serge Koolen: de man van de babbel, het pintje, de kleine voeten en vooral de babbel waar elke mens wel eens nood aan heeft. Naast Raph is hij het kindje van Pinanti NS, vooral qua grootte mag je dat dan opvatten. Laten we gerust de uitspraak “Klein maar fijn” toepassen op dit karig klein ventje. Hij omschrijft zichzelf met de volgende 5 kernwoorden: klein, vinnig, knap, chill en flauw. Dat laatste kernwoord heeft vooral betrekking op zijn mopjes die vaak uit het niets opduiken en vaak met de context van de babbel verband houden. Een chill seizoen beleven en hebben is zijn grootste bijdrage voor de ploeg en daar slaagt hij met glans in. The ladies hebben echter wel wat werk om deze charme speler in te palmen. Zo moeten ze beschikken over een mooi gelaat, een chill karakter, niet te breed, niet te groot, niet snel opjagen, niet dit, niet dat.. Serge jongen, jij vraagt nogal wat!? Serge zijn gelukzaligste moment is wanneer op vrijdag de klok tien na 3 slaat en hij zich kan klaarmaken om met zijn makkers van Pinanti te gaan voetballen en nog belangrijker, een babbeltje te slaan. Hij geniet er trouwens ook van wanneer je hem Debber noemt.

Andere weetjes? ° 03/03/1987, Machine-operator houtbewerking, Kabouters Opglabbeek

Tom Lambrigts

Naast onze twee aapsoorten, de slang, de italiaan en de jaapers hebben we ook nog een Belgische neger bij onze selectie rondlopen. Het is gene Lukaku, Mpenza of Gilberke zoals in dit filmpje, maar onze eigenste adonis, Dennis “Syfilis” Jeunen Zijn grootste bijdrage bestaat eruit om de derde helft als onoverwinnelijk te beschermen. Als hij echt in vorm is, wilt hij ook wel een poging wagen tot Panna, AKA 3000 etc. “Ma det loat ich altied veer die andere joenges, die zeen doa beter in” zoals hij zelf beweert. Hij kan het beste beschreven worden als volgt: knap, lief, vastberaden, bruin en geil. Wil je deze jongen helemaal gek maken? Pik hem dan op voor een ritje van zijn thuis naar het Gildenhuis, dan wordt hij helemaal woest. Dames die door het genetische geluk zijn uitgerust met een prachtig achterwerk of via Jeff Hoeyberghs een kont hebben laten plaatsen, mogen altijd tegen deze chocoburger komen schuren. Aarzel dus niet en laat je billen gaan voor het goede doel!

Andere weetjes? ° 07/02/1990, Industriebouw, Eendracht Louwel

Renaat Poukens

Naast de verschillende aapsoorten in onze club, vinden we ook de aanwezigheid van een familielid van de Boa’s, Anaconda Slurfkens. We hebben hem zelfs een echte naam gegeven en die geregistreerd in het rijksregister, terug te vinden onder Renaat Poukens. Ook wel meermaals Pouki genoemd. Deze slurf-achtige kunnen we het best beschrijven als glibberig, slang, kaal, zacht en teder. De verschillende jaren ervaring die deze man bezit mogen daarbij erg hulpvol zijn in het klaarstomen van NS als talentvolle zijtak van Pinanti A. Favoriete standje is eigenlijk gewoon los rechtdoor maar door lichamelijke omstandigheden moeilijk dus, wat links en rechts glijden. Zijn vakantie brengt hij het liefst door in winterachtige gebieden waar hij het best kan glijden van de bergen op latten weliwaar, “hoewel dat ook best zonder kan” voegt hijzelf eraan toe. Door zijn wisselende posten is hij niet altijd terug te vinden op het plein maar dat vindt hijzelf eerder een pluspunt. “Minder dorst voor de worst” besluit hij bescheiden.

Andere weetjes? ° 29/03/1977, ALZ, Zebra’s Opglabbeek

Tom Lambrigts

De Kalimero van ons klein zaalvoetbalclubje is Raphael Bollue genaamd, maar wij zeggen simpelweg Raph (bespaart ons enkele centiliters speeksel). Deze halve Waal, Duitser, Fransman en Vlaming vond zijn weg tot deze wereld iets later dan de meeste Pinanti-leden, laat dat nu net niks uitmaken voor zijn voetbalkunstjes. Zijn bijdrage zal eruit bestaan om ze tot een hoger niveau te krijgen, wat de verwachtingen alleen maar verhoogd tot deze knaap. Voorlopig deelt hij naast het voetbal net als zijn leeftijdsgenoten de schoolbanken nog fulltime als student zijnde en dit zowel met Ali, als met Jef of Chen. Hij beschrijft zichzelf als onweerstaanbaar, jongvolwassen, wazig, crimineel en schattig. Dames die het hart proberen te stelen van onze Kalimero komen het best voor de dag met een goed figuurtje. Zijn verzameling rommel mag daarin misschien best onaantrekkelijk wezen, het feit dat hij bij Pinanti geregeld speelt maakt daarin veel goeds.

Andere weetjes? ° 03/02/1992, Industriële wetenschappen, Kabouters Opglabbeek

Tom Lambrigts

De private Ryan, de Onderofficier, de landsverdediger, de Rambo van Pinanti, ene die ons zowel op het veld als in de kantine een hart onder de riem komt duwen is onze eigenste Dennis Maggen. In de weekends mag hij uit de kazerne om zijn maatschappelijke plicht te vervullen, voetballen en sociaal drinken met zijn kameraden van Pinanti. Enkele idolen van Maggen zijn: Rambo omwille van zijn gevechtskunsten, Barney Gumble omwille van zijn levercapaciteiten en Michael Scofield omwille van zijn tatoeages, die hij eigenlijk lichtelijk probeert te imiteren. Naast al die verf op zijn lichaam, vind je ook nog enkele ijzerwaren die ingekocht zijn in een ver verleden bij Ijzerwaren Casters en vervolgens los door zijn tepel geschoten.  Al dit kan best beangstigend lezen, maar laat mij u gerust stellen het is een warme man met redelijkheid en prachtige dansmoves, waarschijnlijk sommige gepikt van de Village People. Zijn bijdrage tot Pinanti bestaat dan ook uit het zorgen voor sfeer en redelijkheid. Hij slaagt daar met glans in, maar geef nu zelf toe, een kerel met piercings, tatoeages en dansmoves van de Village People, die geeft ge toch geen ongelijk?!

Andere weetjes? ° 05/11/1981,  Belgisch leger, Eendracht Louwel

Jorn Paredis

De tweede Paredis in de grote familie van Pinanti is bij geboorte Jorn Paredis benoemd, maar wij mogen kortweg Porn zeggen (jawel, afstammend van Porno, hij wou hetzelf zo, anders weigerde hij het dikbetaalde contract te ondertekenen).
Naast op school af en toe aanwezig zijn, heeft deze knaap een voorkeur voor het spenderen van tijd op café en het kijken van porno. Vermits dat vier letters van zijn naam bevat, voelt hij zich er erg mee verbonden.  Het verzamelen van Gildenhuis rekeningen is dan ook zijn tweede hobby, naast het immerberoemde in deze club, namelijk voetbal. Zijn bijdrage zal vooral bestaan in het scoren van goals, prachtige goals (wanneer hij gezopen heeft), aangevuld met het betalen van de gevreesde bitterbalboetes bij het te laat arriveren en het voorzien van gelekte sekstapes voorzien van de XXX-normen (gewoonweg bij bestelling). Enkele woorden die deze festisjboy kort beschrijven: uitdagend, zelfzeker, lui, vastberaden en knallend. We weten alvast waar dat laatste opslaat! Zijn ideale vrouw zaagt en praat best niet té veel, daar zijn andere functies voor volgens hem…

Andere weetjes? ° 21/05/1990, leerkracht lager onderwijs aan de KHLim, Eendracht Louwel

Koen Meuwis

Koen Meuwis aka Muf

Michael Maggen

Michael Maggen

Tom Lambrigts

Hans Denier is zonder twijfel de meest unieke persoon van Pinanti, hij noemt zichzelf namelijk een hardwerkende militair. Samen met Maggen werd hij gevraagd de hoofdrol te vertolken in deze 3D-reclamecampagne van het ministerie van Defensie. Wat een présence, wat een inlevingsvermogen! Het ziet er allemaal zo echt uit. Wauw, gewoon wauw. Maar er zijn nog meer kenmerken die hem zo uniek maken. Hensel bezorgt je hetzelfde gevoel als een kebab met een kom frieten bij De Turk na een avondje serieus op stap gaan. Laten we het ‘quasi-orgastisch’ noemen. Met zijn smooth touch (of the ball), zijn snaakse persoonlijkheid (niet erg, ik heb het ook moeten opzoeken) en zijn gevoel voor droge humor krijgt hij zelfs de grootste aseksueel aan het twijfelen. Hij wordt dan ook op handen gedragen door zijn vrienden. Of toch als hij de Silo buitenkomt na een paar flessen cava. Cava? Of het nu met een s of met een k wordt uitgesproken, het antwoord zal ‘Nu niet meer.’ zijn.

Andere weetjes? °07/02/1986, Belgisch leger, Eendracht Louwel

Rob Martens

Zoals al eerder is gebleken in dit clubje vol professionals, is er slechts weinig teruggekomen van de echte waarden van voetbal, op Syfilis en Wevers na dan, en dat is het consumeren van alcohol. Vermits deze bezigheid ook enige training treft, konden we dan ook niet anders dan een echte Luipzap een contract aanbieden. Het meeste gelukkig is deze persoon wanneer hij op zijn kruk aan de toog mag genieten. Zijn bijdrage bestaat grotendeels uit het gezelschap houden van geblesseerde/gepasseerde spelers die hun verdriet verdrinken, of met Eric pintjes drinken, of ene zuipen met spelers die door wisselende posten de kern net niet haalden. De adjectieven die het beste bij hem passen zijn dan ook: snel (waarschijnlijk de vulling van de blaas), goed (in het dorst hebben), onhandig (tijdens het plassen), dorstig en lui. Het feit dat hij een camionchauffeur in opleiding is, maakt het kweken van een bierbuik een goed excuus, vermits ikzelf nog nooit een chauffeur zag zonder buikje. Moest u hem ooit tegenkomen op de E312, zijn favoriete snelweg, doe hem de groeten, onze Rob Martens.

Andere weetjes? ° 16/01/1990, Bijzonder Transport op Sint-Lodewijk , Eendracht Louwel

Jorg Knoops

Afgevaardigden zijn er in alle kleuren, ronde en smalle, kleine en lange, van gespierde tot slungelige, met haar of zonder, lieve of agressieve (denk aan de Jos ‘ich vreet hem op seg ich dich noa de match lach er nemier’) en saaie of plezante. Wij hebben het dan ook getroffen in ons clubje om een vrijwilliger aan te treffen die elke vrijdag – na het dobbelen in het GH – zich van zijn beste kant laat zien in de kantine, als in de neutrale zone, als in de kleedkamer, als pak kortweg gezegd, overal. Onze afgevaardigde die eigenlijk de perfectie bezit, gespierd, middelgroot, volslank, nog haar bezit en vooral plezant is, is genaamd Shier Dansplezier, beter bekend in het rijksregister als Jorg Knoops (dé van die buuzen).  Zijn bijdrage aan Pinanti zal bestaan uit het invullen van feuilles, onze tegenstanders troosten of Mario als ie weer een colaglas te ruw tegen het fleske opduwde. Naast dit verzamelt hij nog steeds flippo’s, zijn verzameling telt er ondertussen 9546 stuks, waarvan slechts 2 dubbel, indrukwekkend! Hij liet trouwens al verstaan dat in zijn testament Pinanti deze erft, voor langs of in de bekers. We kunnen hem in een woord het best beschrijven als DE-REVELATIE.

Andere weetjes? ° 05/08/1985,  Knoops BVBA , Eendracht Louwel

Joey Stinkens

Een afgevaardigde zonder gelegenheidstrainer dat zou toch ook geen zicht zijn, daarom hebben we naast onze Shier Dansplezier een complementaire helft gezocht, Joey Stinkens genaamd. Deze strateeg, kleine generaal, machoman (http://www.youtube.com/watch?v=7mNvcg306p0), kapitein van de jonkies is vooral begaafd in het motiveren van de jonge manschappen die hij ter beschikking heeft. Fightpower op het plein (zowel als er langs soms) daar staat onze coach voor. Zwakkelingen, opgevers, niet-lopers horen niet thuis in zijn selectie, iets wat hij simpelweg uitlegt als overwinningsdrang en inzet. Naast zijn coachvaardigheden bezit hij ook een verfijnde smaak in het feestleven, vooral dat ene feest zo rond de tijd van februari Carnaval genaamd.  Het feit dat hij indrukwekkende cijfers op als naast het plein kan neerleggen maakt het een absolute topper en handig om Mario’s rekeningen mee te betalen.

Andere weetjes? °16/02/1988 , Elmech fotolasser, Eendracht Louwel

PINANTI EREGALLERIJ

Peter Dirkx

Dit is Peter Leonard Maria Dirkx, die evenwel ook onze redder in nood genoemd kan worden. Oorspronkelijk gescout en getransfereerd als reservekeeper, gaat hij nu al het tweede jaar in als eerste keeper van Pinanti. En dat we hem kunnen gebruiken! Naast zijn buitengewone kwaliteiten als keeper, brengt hij ons als bende piskes ook nog al zijn ervaring bij. Die heeft hij wel na ondertussen al meer dan 465 selecties bij Eendracht Louwel. Hij hoopt de kaap van de 500 nog te ronden en wij steunen hem daar dan ook volledig bij. Net als op het veld, is het ook in de zaal loyaliteit troef. Na wat inspelen bij ZVC Louwel geraakte hij met Ersa van vierde provinciale tot tweede klasse. Toen hij gevraagd werd in eerste klasse, bleef hij nog altijd zijn vrienden trouw. Buiten dat beschrijft hij zichzelf als onverslijtbaar, behulpzaam, fair en goedgehumeurd. Wat wij alleen maar kunnen beamen. Als het gemeentebestuur ooit zin heeft die rosse buizen te vervangen, mogen ze er voor ons gerust een standbeeld van Peter Dirkx van maken. Een echte Opglabbeekse sportpersoonlijkheid. Chapeau.

Andere weetjes? °19/10/1966, Grindwin, Eendracht Louwel

Jordy Satta

Toen we er aan dachten om een zaalvoetbalclub op te richten, stootten we op één levensgroot obstakel. Een zaalvoetbalploeg zonder enige allochtone invloed, mag dat wel? Dus zijn we naarstig beginnen zoeken en het beste wat we konden vinden, was Jordy Satta. Om te bewijzen dat hij voldoet aan het prototype van een Italiaan, overlopen we de voornaamste kenmerken. 1) Favoriete ploeg? AC Meloen. Natuurlijk. 2) Favoriete standje? Meisje on top. Lui zijn ze wel. 3) Grootste verzameling? Ferrari’s. Het was dat of pastasoorten. 4) Belangrijkste aan een meisje? Uiterlijk, innerlijk is mooi meegenomen. Typisch. 5) Bijnaam? Italiaan. Ze zijn er ook nog fier op. Maar met hem in de ploeg zullen we alleszins wel de ploeg met de meeste vuile praat van de hele reeks zijn.

Andere weetjes? °17/4/1985, Electr Bree

Comments are closed.